Haal het maximale uit LinkedIn, met Personal Branding en Social Selling!

“Wordt gezien als een kenner, creëer ambassadeurs van jouw merk en krijg een groter bereik”

Image result for linkedin logo

Deze training is er in twee verschillende vormen, met verschillende doeleinde.

 1. Voor bedrijven, werknemers, ondernemers en zzp’s, die als doel hebben; meer leads en klanten via LinkedIn binnen halen. 
  Deze training is beschikbaar in verschillende vormen;
  – 1x per maand op vaste locaties in Enschede, Deventer en Zwolle
  – In-house voor een heel bedrijf of afdeling
  – 1 op 1 sessie in-house
 2. Werkzoekende die een baan willen vinden via LinkedIn. Deze training doe ik vaak in samenwerking met instanties zoals UWV en Werkplein, of in samenwerking met recruitmentbureaus, uitzendbureaus en/of loopbaan coaches.
  Het gezamenlijk doel is om mensen te helpen aan een baan en voor iedereen om in contact te komen met de juiste mensen en bedrijven.

De training is zo opgebouwd dat je direct na de training aan de slag kunt. We gaan niet leren over wat welk knopje doet en we gaan niet samen een profiel maken. Je krijgt van mij de tips, tricks, hacks en de juist handvatten om zelf alles te kunnen doen. Ik verwacht dat een profiel hebt en een stukje basis kennis hebt.

Wat eigenlijk veel belangrijker is, is dat we samen gaan ontdekken waar je voor staat, welke waarde jij toevoegt en wat jij oplost voor jouw doelgroep. We gaan jou Personal Brand ontdekken. Daarnaast ga ik jou leren hoe jij je Personal Brand via Social Selling bij heel veel mensen bekend kunt gaan maken. “Hoe ga je van gezien worden als LinkedIn gebruiken, naar gezien worden als kenner in jouw vakgebeid”

Dit kan allemaal zonder betaalde account of gesponsorde ads. Het belangrijkste is dat je een veel grote bereik gaat krijgen, op een manier dat op termijn gaan zorgen voor een groter en warme netwerk, die ook arme leads oplevert. Of dat nou een klant of een baan is, dat maakt niet uit. De weg daarna naar toe en het doel is hetzelfde.

Content is hierbij heel belangrijk, maar ook dat je profiel juist in ingericht, je goed gevonden kan worden, je de juiste netwerk hebt, je weet hoe je online moet netwerken en dat je het algoritme begrijpt zodat jij je content daarop kunt aanpassen.

Bij de in-house training en 1 op 1 sessies kunnen we nog beter inzoomen op de algehele online strategie en kan ik van te voren stuk onderzoek doen naar het bedrijf en de sector.

 

Inschrijven en agenda:

Inschrijven groepstraining kan hier
Aanvraag voor in-house training kan per mail: info@brightbrown.nl

Kosten:

Inschrijf Groepstraining:        € 99 per inschrijving, duur 3 uur.

1 op 1 sessie:                         € 250, duur 2 uur (max 2 personen)

In-House Bedrijfstraining:     € 750 per groep, duur 3 uur. (max/per 10 personen en vanaf 4 personen)

 

 

*Alle bedragen zijn excl BTW en reiskosten.

** Alle trainingen zijn in het Nederlands en het Engels beschikbaar.