Hit enter to search or ESC to close

Branding

You're the captain, but we take you on a trip

Branding is wat anders dan marketing

Marketing kan je pas inzetten als jij je branding duidelijk hebt. Branding gaat over gevoel. Het gevoel dat je wilt overbrengen. Het gevoel dat jouw doelgroep en mensen in het algemeen krijgen als ze aan jou of aan jouw bedrijf denken. Vertellen what je doet is heel makkelijk en dit kun je ook maar één keer doen. Sterker nog, what je doet is toch niet uniek. Wat wij doen bij Bright Brown is ook niet uniek. How en why jij of wij het doen wel. Dáár zit je branding!

Of het nou draait om corporate branding, personal branding, employer branding, employee branding of job branding. Het draait altijd om de how en why en niet om de what. Hier vorm je een boodschap mee. Een boodschap waar ook jouw normen en waarden inzitten en wat jij als persoon en/of ondernemer belangrijk vindt.

“Branding is niet wat je zelf tegen iedereen vertelt, maar wat mensen elkaar vertellen als jij er niet bij bent”

Jij bent de kapitein

De Bright Brown Crew wil jou heel graag helpen om je échte brand te ontdekken. Deze behapbaar te maken, om jou vervolgens te helpen en te begeleiden bij het praktisch maken hiervan. Met als doel je kennis bij te brengen en handvatten te geven om dit vervolgens goed te kunnen communiceren met je doelgroep.

Dit doen wij met allerlei sessies, trainingen, workshops en trajecten op maat. Op maat qua bedrijfsgrootte, vraagstukken, budget en plannen.

Zit er een onderdeel bij die net iets buiten onze comfortzone valt, dan halen wij een expert aan boord bij die vanaf dat moment bij jouw eigen Bright Brown Crew hoort.

Jij bent de kapitein, maar wij nemen je mee op reis!

What people think

(They all became successful)

Door de samenwerking met Bright Brown en de inspirationele sessies met Mitchell, hebben wij nu een goed beeld van onze branding. Vooral de vertaalslag naar de praktijk was voor ons zeer waardevol
1 op 1 met Mitchell is altijd leuk. Het zet je altijd weer aan het denken, durft streng te zijn wanneer dat nodig is en volgt het ook altijd op met iets leuks. Mijn Personal Brand is nu helder en ik durf/kan het nu ook op LinkedIn
De LinkedIn trainingen en Branding sessies van Bright Brown worden met veel enthousiasme ontvangen, ze weten complexe zaken eenvoudig te maken en daardoor worden deelnemers enthousiast om direct actie te ondernemen

Contact

We like to call, like, really like to call for hours

+31 6 400 642 65

mitchell@brightbrown.nl