Hit enter to search or ESC to close

Personal branding

A personal brand is a combination of personality, character, knowledge, skill and experience

Iedereen heeft een eigen brand. Dit zie je bijvoorbeeld veel terug op social platforms. Een goed voorbeeld hiervan is LinkedIn. Hier komt jouw persoonlijke merk tot uiting bij elk contactmoment dat jij met (potentiele) klanten hebt. Dit merk moet lijken op het corporate merk, maar een eigen stempel mag niet ontbreken.

Wat betekent mijn persoonlijke merk voor de organisatie?

Het is enorm belangrijk dat de persoonlijke merken van medewerkers kloppen bij de persoon, maar ook bij de corporate brand. Je netwerk is enorm belangrijk. Hier moeten vier onderdelen aanwezig om te zorgen voor ambassadeurs en klanten. Deze factoren zijn:

Opvallen

Vertrouwen

Kennis

Gunfactor

Al deze factoren zijn gebaseerd op persoonlijk relaties. Alle persoonlijke netwerken van de medewerkers vormen samen het netwerk van de organisatie. De doelgroep moet jouw organisatie dus kennen, maar ook de persoon waarmee hij of zij gelinkt is. Deze doelgroep moet deze persoon kennen, vertrouwen en gunnen. Met het juiste persoonlijke merk dat aansluit bij het corporate merk, sta je enorm sterk. Terugkomend op ons eerdere verhaal: je creëert niet alleen veel ambassadeurs, maar trek je ook de juiste klanten aan.

Hoe ziet een personal brand eruit?

Een personal brand is de combinatie van persoonlijkheid, karakter, kennis, vaardigheden en ervaring. Al deze factoren heb, of ken je al. Je moet alleen leren om ze in een brand te gieten en leren hoe je deze op de juiste manier kunt laten terugkomen in je communicatie. Herkenning, zoals we dat eerder al benoemden.

Aan de hand van trainingen, sessies, coaching on the job of een traject hebben we je heel graag aan jouw eigen personal brand. Ook zullen we aan de slag gaan om jouw collega’s hier ook van te voorzien zodat het netwerk van de organisatie zo sterk mogelijk wordt.

Hoe ziet jouw personal brand eruit?

What people think

(They all became successful)

Door de samenwerking met Bright Brown en de inspirationele sessies met Mitchell, hebben wij nu een goed beeld van onze branding. Vooral de vertaalslag naar de praktijk was voor ons zeer waardevol
1 op 1 met Mitchell is altijd leuk. Het zet je altijd weer aan het denken, durft streng te zijn wanneer dat nodig is en volgt het ook altijd op met iets leuks. Mijn Personal Brand is nu helder en ik durf/kan het nu ook op LinkedIn
De LinkedIn trainingen en Branding sessies van Bright Brown worden met veel enthousiasme ontvangen, ze weten complexe zaken eenvoudig te maken en daardoor worden deelnemers enthousiast om direct actie te ondernemen

Contact

We like to call, like, really like to call for hours

+31 6 400 642 65

mitchell@brightbrown.nl