Een keer wat anders!

Events organiseren heb ik altijd leuk gevonden. Of het nou ging om een “standaard” externe beurs of een eigen evenement, vertel mij wat je ermee wilt bereiken en ik maak er iets moois van. Ik treed op als project manager en gebruik mijn brede netwerk van professionals om een evenement van top kwaliteit neer te zetten.

Een event organiseren is heel tijdrovend en vaak is er niemand binnen de organisatie die daar veel ervaring mee heeft of tijd voor heeft. Daarom is het handig om extern daarvoor in te huren die er ervaring mee heeft en de tijd heeft.

Vooral het onderdeel onderzoek word door tijdgebrek overgeslagen. Je moet onderzoeken waar het evenement voor staat, wie er komt bezoeken, wat je eigen doelen zijn, welke middelen er zijn zowel gratis als betaald, wie is de organisatie, sponsor mogelijkheden, spreek mogelijkheden, wat speelt er in de markt, waarvoor komen mensen naar de evenement etc. Dit geldt voor zowel externe events als events die je zelf organiseert zoals een seminar of open dag.

Pas daarna kun je gaan kijken wat jezelf daadwerkelijk gaan doen op het event en welk budget je daarvoor vrij moet maken. Vervolgens moet er een planning komen die past bij iedereen, want ook al huur je mij is, ik zal toch echt ook een stukje van jullie tijd nodig hebben.

Een evenement moet iets opleveren voor jullie, maar moet ook gewoon leuk zijn. Dat kan en wil ik voor jullie regelen.

Heb je vragen? bel of email mijn direct; 0640064265 – mitchell@brightbrown.nl