LinkedIn training

80% van alle B2B social media leads komen vanuit LinkedIn. In Nederland hebben we meer dan 6 miljoen gebruikers die heel erg actief zijn. Nederland behoort daarom al jaren lang tot de top 3 landen met de meest actieve gebruikers en de beste dekkingsgraad binnen een land. Reden genoeg om LinkedIn serieus aan te pakken en er een vaste onderdeel van te maken binnen jouw online strategie.

“Je kan via LinkedIn namelijk een hele hoop kopjes koffie verdienen, als je het goed aanpakt”

Bijna elke lead en sale begint met een kopje koffie en via LinkedIn kan ik jou leren hoe je dat doet. Door te werken vanuit de “Why” achter de organisatie, de focus te houden op personal branding en te werk te gaan volgens de social selling methode, kun je een mega bereik creëren op LinkedIn.

Ik zorg ervoor dat je van gezien worden als ‘LinkedIn gebruiker’ gaat naar, gezien word als ‘kenner in jou vakgebied’. Dan gaan mensen naar jou toekomen namelijk en niet andersom.

Zo dat was weer genoeg theorie. Ok nog eentje dan, ik leer je ook hoe het ‘algoritme’ werkt. Zeg maar het gene wat bepaald wat er met jouw bericht gebeurt en hoe veel mensen deze bereikt. Verder is de training informeel, niet te veel theorie, maar vooral heel veel handige informatie, tips, tricks en hacks om het maximale uit LinkedIn te halen, voor jou en het bedrijf. Mijn doel is dat je alles meekrijgt om echt een strategie te vormen op LinkedIn.

In het kort behandelen we 4 hoofdonderwerpen:

Profiel optimalisatie
Netwerk opbouw
Netwerken
Content creëren

Allemaal speciaal gericht op LinkedIn en up te date volgens de laatste versie en aanpassing binnen het platform.

Ik ben pas tevreden als je na de training het gevoel hebt dat je echt handvatten van mij hebt gekregen waar je gelijk iets mee kan. Zo niet, dan heb ik het niet goed gedaan.

Er zijn twee trainingen/workshops;

Commercieel, voor alle bedrijven en werknemers.

Recruitment, voor mensen die een baan zoeken.

Heb je vragen of wil je meer info. Bel of mail me.

0640064265 – mitchell@brightbrown.nl

*trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels!