Wat kan ik doen:

Beurs: Heb je een stand op een beurs en wil je opvallen, of iets anders dan normaal. Of heb je misschien gewoon geen tijd. Geef de organisatie en het bedenken van alles uit handen aan mij.

Congres: Heb je iemand nodig om een congres te organiseren wat onderdeel is van een beurs f ander evenement dan

kan ik je helpen. Samen doen we onderzoek en bedenken we een thema waar sprekers zich meet kunnen identificeren en bezoekers zich geïnspireerd door voelen. We zoeken de

juiste mix van sprekers, masterclasses en keynotes. Ik maak een planning die uitnodigt om de hele dag of meerdere dagen te blijven, en samen zorgen voor een aantrekkelijke en leerzame ervaring voor de bezoekers.

Seminar: Wil je een keer een eigen seminar organiseren om leads te genereren, huidige klanten up te daten of van leads klanten te maken. Laat mij dan een seminar organiseren. We gaan dan samen kijken wat je ermee wilt bereiken, welke boodschap erbij hoort, voor welk budget en wat past bij het bedrijf.

Netwerk evenement: Wil je een keer zelf een netwerk evenement organiseren om je eigen netwerk uit te breiden en indirecte promotie te realiseren, dan kan ik dit organiseren. Denk hierbij aan locatie, goede sprekers, catering, thema, marketing, gasten etc…

Andere mogelijkheden: Congres, spreeksessie, grote vergadering, festival, conferentie, bedrijfsuitje of in combinatie met mijn andere diensten. Alles is mogelijk.

Vergoeding?
Ik werk hiervoor met een uur tarief van €65. excl. btw, reis en-verblijfkosten

We kunnen een vast aantal uren afspreken en per periode evalueren, een vaste prijs afspreken of werken met een prestatiebeloning. Neem contact op en we komen er altijd wel uit.